Släng inte gamla nagellack!

Vi har alla gamla nagellack som vi aldrig riktigt använder, men vi har dem där för vi inte vågar slänga dem. De flesta nagellack blir med tiden väldigt tjocka (detta märker man ganska enkelt, färgen blir lite svårare att jobba med och om man tar upp "penseln" i burken full med färg och det tar en lång tid innan nagellacket faller ner i burken igen så är den tjock) och de kan ta längre tid att torka m.m.

Men istället för att slänga de här gamla nagellacken så kan man ju göra något nödvändigt av de här. När man håller på med nageldesigns så kan det vara en väldigt bra sak att använda lite tjockare nagellack.
Nya nagellack som inte har blivit tjocka än har en tendens att torka väldigt snabbt på pappret om man ska använda till exempel en tandpetare eller dotting tool för att göra prickar och då är det ju onödigt att allt nagellack hamnar där och är till ingen nytta! Men om man använder lite tjockare nagellack tar det ett tag innan de torkar och man hinner göra klart sin design utan att behöva hålla på och slösa massa nagellack.

Det är också bättre för att det gamla nagellacket är man inte så rädd om, och man kan använda mycket av det. Det nya nagellacket vill man ju spara! ;)


spara nagellack, använd gamla istället för nya i nageldesigns!



På bilden kan ni se en jämförelse på ett Lovie nagellack som jag köpt för bara någon vecka sedan, med ett Depend nagellack köpt för kanske ett år sedan. Som ni ser kan man självklart använda depend, medan Lovie nagellacket har torkat väldigt mycket.

Ps! Har ni fortfarande svårt med gamla färger som ni inte vet vad ni ska göra med, varför inte göra en designs med många olika färger? Det kommer troligen upp någon sådan design om inte så lång tid. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0